Der serveres hver gang rundstykker og kaffe/the i Mandagscaféen i Spentrup Sognegård kl. 10.00                                                        

TO GENERATIONER SPILLER UD

mandag den 30. september kl. 10 i Spentrup Sognegård    

To generationer spiller ud er overskriften på et sangforedrag med far og datter, Svend og Inge Burchardt. Svend Burchardt er tidligere lærer og skoleinspektør ved Mejrup Skole, Holstebro, og forhenværende højskolelærer ved Seniorhøjskolen i Nørre Nissum. Inge Burchardt har været lærer ved Hatting Skole og er nu lærer ved Kragelund Efterskole. Far og datter vil præsentere nogle af de sange og salmer, som de holder af. Det bliver i selskab med højskolesangbogen, men også med eksempler på nyere sange og salmer. Sangforedraget vil veksle mellem fællessang, kommentarer, solosang og ønsker fra publikum.

 

 

TEATERFORESTILLING: Bl.a. uddrag af ”FORLÆNS & BAGLÆNS”.

Mandag den 28. oktober kl. 10 i Spentrup Sognegård. 

Olivias venner opfører bl. a. uddrag af forestillingen ”Forlæns-baglæns” samt nye sketches og musikalske indslag.

Skabelsen af en forestilling tager ca. 3 måneder, men gennem de senere år har Olivias Venner optrådt ud af huset med uddrag af deres forestillinger på Egnsteatret suppleret med monologer, sange og sketches, således at gruppen er aktiv hele året.

Det er således 3. gang, at gruppen glæder sig til at aflægge Spentrup Sognegård en visit, hvor man både vil underholde med uddrag af succesforestillingen Forlæns og Baglæns, der var instrueret af Dorthe Hansen Carlsen, Aarhus, samt nye sketches og musikalske indslag, som pianisten Sven Foged står bag.

 

ADVENTSHYGGE med Oplæsning

Mandagscafé den 25. november kl. 10